На кого ще липсва Ну Погоди
#1 БЪРЗИ И ЯРОСТНИ 13.12.2012 00:47
БЪРЗИ И ЯРОСТНИ
1637 Posts
Since 22.05.2007

Пиейки си питието и скучаейки в тази иначи толкова напрегната и забавна игра,реших и аз да пусна тъпа тема.Понякога е добре нещо да иде там от където е дошло.Липсата на модератори не значи,че няма МОДЕРАТОР :) и ако правя анкета да върна някого в на майка му отробата е за да видя какво мисли народаааааа.

#2 red scorpion 13.12.2012 02:58
red scorpion
399 Posts
Since 22.05.2007

На никого няма да липсва .Хората с болни мозъци не липсват на никой.

#3 Removed user 13.12.2012 10:16
Spirits
259 Posts

Рядко влизам да попиша ама мисля, че само....

#4 Liverpool92 13.12.2012 12:33
Liverpool92
1556 Posts
Since 09.07.2009

Ще е скучно без неговите коментари, а и е трън в очите на други отбори

#5 Removed user 13.12.2012 13:12
Red rockets
1507 Posts

Дойде някакъв тука. За две години обра всички титли. Затвърди се като един от най-големите отбори в играта. Навря дребните душици на мястото им.
Как няма да се говори после за тонос (wait)
Както се вижда и по рейтинга с близо 200 гласа е най-популярния отбор в играта .
Нормално да се говори. За кои друг да се говори!? ;)

#6 Removed user 13.12.2012 14:29
Avalanche
2366 Posts

Мислех да не се занимавам въобще с теб, но ми писна във всяка тема която вляза да чета само твои мнения без никакъв смисъл. Ако това те прави щастлив, че си "затворил устите" на хора на по 20, 30, 40 години, които влизат в тая игра само, за да тренират и да си проследят мача, а не им приоритет в живота да се доказват пред ученици и хора на които им е през оная работа за теб. Мисля, че имаш някакъв психически проблем, но не съм психолог. Моя съвет е да посетиш точно такъв, защото не мисля, че поведението ти е нормално.

Не го приемай като обида, просто изказвам мнението си.
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9C%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%8F_%D0%B7%D0%B0_%D0%B2%D0%B5%D0%BB%D0%B8%D1%87%D0%B8%D0%B5

<blockquote>Човек, страдащ от мания за величие, може в действителност да бъде важна фигура в обществения живот.</quote>

#7 Removed user 13.12.2012 18:48
Red scorpions
662 Posts

<blockquote><h3>tonos написа:</h3>Дойде някакъв тука. За две години обра всички титли. Затвърди се като един от
най-големите отбори в играта. Навря дребните душици на мястото им.
Как няма да се говори после за тонос
Както се вижда и по рейтинга с близо 200 гласа е най-популярния отбор в играта
.
Нормално да се говори. За кои друг да се говори!?</blockquote>
:D :D :D
смешно ми е, но всъщност е трагично!!! Да!...тонос ти имаш нужда от психолог. Това че си най-популярния отбор в играта не е от добро, бъди сигурен (рейтинга ти е много отицателен, а аз даже навремето съм гласувал с + ) ... нито си наврял някой на мястото му! Това че хората само ти четат глупостите и ти се смеят не те прави велик. На мен си ми се извинявал публично чрез тема! На много колеги си се извинявал за многото обиди, които си има нанесъл... но си си същия комплексар! Излагаш се...всяка тввоя дума и действие в играта предизвиква отрицателни емоции... даже като не ти се обръща вълго внимание, ти сам пускаш тема да се оклепаш!!! Като тази защо не ти бил продаден играч? Че кой си ти да казваш какво да правят другите хора и да им даваш наклон в живота бе мрънкало? Отиди на психолог...имаш спешна нужда! С пари неможеш да ни купиш всички, а акъла ти го видяхме... по скоро ми приличаш на пубертет, отколкото на мъж с полужение!

#8 БЪРЗИ И ЯРОСТНИ 13.12.2012 19:56
БЪРЗИ И ЯРОСТНИ
1637 Posts
Since 22.05.2007

Лошото е,че не се цени мнението на повечето потребители.Това е игра и успехите са цел за,която всеки е тук.Едва ли 20 -30-50 картинки са повод за ненавист към когото и да е.Повода е начина.Имаш парички да си жив и здрав да ги удвоиш и утроиш,но не и да парадираш и да обсебваш всичко с това.Спари е лесно,но не всеки може и иска да се бори с теб по този селски бих казал начин.Аз рядко пиша,но личното ми мнение,че имаш основна заслуга за това,което става с играта.И тук е заслугата на този,който вместо да се светне навреме реши да смуче и да се прави на сляп.Изобщо не очаквам да разбереш какво ти казва обществото защото ти имаш само едно оръжие (cash) .Ок ,но нямаш ли нещо в главата ще си просто Бай Ганьо.Желая на всички весели празници.

#9 Removed user 13.12.2012 20:46
Red rockets
1507 Posts

Ганьо, маньо, леля, баба, чичо, лекари, хапчета!???
Всичко това момчета е от липса на речник. Липса на аргументи. Липса на доводи. Демонстрация на провал. Когато на човек му се изчерпи речника, когато започне да усеща словесния си провал подсъзнателно прибягва до епитети и роднини. Нормално е. Колкото по-беден речник, толкова повече ругатни. Като прочетена книга сте ми.
Истината е една! Всичко което правя е по правилата! Ако не ви харесва давайте да променяме правилата. Ако не, сърдете се на себе си.
Аз започнах скоро тази игра, стоях, гледах, оставях се някои нарочно да ме лъже. Видях как се постигат успехи и ви начупих кокалите...това е истината тарикатчета!
Естествено като говоря така в множествено число не визирам всички колеги. Визирам няколкото дребни душици, дето искат да кажат нещо но не знаят как. Дето бяха свикнали денонощно да спамят на малките и на десет деца все някое успяваха да излъжат. Е дойде един дето ви надмина, така е и в живота, колкото и да си добър, винаги се намира по-добър! Аз възпитание не мога да ви дам за съжаление. Надявам се някои ден да прогледнете и вие, да усетите нещата в живота, такива каквито са.
Естествено ако контактите ни бяха очи в очи в реалния живот щяхме да си говорим по друг начин, но аз в момента в които съм се регистрирал да играя анонимна онлайн игра съм си поел риска и не ми пречите.

Весели празници момчета...и вие сте хора все пак! (beer) (beer) (beer)

Сам си слагам БАН за известно време, че се поуморих малко ;)

#10 Removed user 13.12.2012 22:09
Avalanche
2366 Posts

Пак говориш за успехите си, как си надминал отбори на по 5-6 години. Мен не ме интересува какви трансфери правиш и дали си прехвърляш играчи и кредит. Дразни ме просто държанието ти, ти просто искаш винаги да си в центъра на вниманието. Крайно време е да разбереш, че не всичко в тоя живот е пари и някаква интернет игра. Като си толкова голям паралия, защо не дариш някой лев във дом за сираци примерно? Даваха по телевизията преди няколко дни едно момче на 15 години мисля, че беше, което е спасило друго на 9 години в Белоградчик. Може да няма пари и успехите на tonos във Shampioni.com, но за мен той е много по-голям мъж и човек достоен за уважение от теб.

Весели празници на всички. (beer)